Team

ontwerper, directeur
Arie van Rangelrooy (Voorburg 1958) is in 1984 afgestudeerd bij de vakgroep Architectuurgeschiedenis en -theorie aan de Technische Universiteit Eindhoven op een studie naar traditionele bouwvormen in Djenné, Mali. Na het verkrijgen van een startstipendium van het ministerie van WVC is hij een maatschap gestart met Guido Swart. In deze periode hebben zij deelgenomen aan de architectuurbiennale van Venetië, Prix de Rome '86 en de Biennale van jonge architecten. Vanaf 1987 is Arie werkzaam geweest bij Hans Thomassen, waarvan hij in 1991 mede-eigenaar is geworden. In de navolgende jaren heeft Arie als ontwerper aan diverse succesvolle projecten gewerkt in de woningbouw, onderwijs en utiliteitsbouw zoals de renovatie van het Stadhuis Eindhoven, renovatie en uitbreiding van de Stadsschouwburg Eindhoven, het kantoor van Woonbedrijf (architectuurprijs 1993) en het geluidsgebouw aan de Jeroen Boschlaan (architectuurprijs 1997). Samen met Robbert Urlings vormt Arie het managementteam van architecten|en|en. Naast architect is Arie sinds 1987 betrokken als docent bij diverse opleidingen aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam, Maastricht en Tilburg en de Design Academie. Tevens is hij als Rietveld-kenner bestuurslid van de Stichting Bushalte van Rietveld

 

bureaumanager, partner
Robbert Urlings (Voorburg 1969) is in 1993 afgestudeerd bij de vakgroep Architectonisch Stedenbouwkundig Ontwerpen aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na een stageperiode in Brazilië en enkele korte dienstverbanden bij architectenbureaus in de regio, is hij vanaf 1995 werkzaam bij architecten|en|en. Hij heeft hier naast zijn werkzaamheden in eerste instantie deelgenomen aan de Praktijkopleiding Architectuur en Stedebouw (1 dag per week in Amsterdam). Waarna hij als projectarchitect betrokken is geweest bij verschillende opdrachten zoals het woongebouw aan de Tarwelaan en de restauratie van het University College te Maastricht. Naast projectarchitect is Robbert als bureaumanager verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de diverse financiële aangelegenheden.

 

chef de bureau, partner
Pim van der Linden (Eindhoven 1972) is in 1998 afgestudeerd bij de vakgroep Architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na een stageperiode in 1995 is Pim werkzaam gebleven bij architecten|en|en en heeft in de rol van projectarchitect gewerkt aan diverse projecten zoals het Parktheater, het Twinning Center en de Brede School de Driestam. Naast projectarchitect is Pim als chef de bureau verantwoordelijk voor de interne coördinatie en de technische kwaliteit van de tekenkamer.

 

architect-ontwerper, partner
Frans Benjamins (Helmond 1975) is na de studie bouwkunde aan de Hogeschool 's-Hertogenbosch in 1997 gestart aan de Academie voor Architectuur en Stedebouw te Tilburg (richting Architectuur). Hier is hij in 2001 Cum Laude afgestudeerd als Master of Architecture. Tijdens zijn studie aan de academie was Frans al werkzaam bij architecten|en|en, daarnaast heeft hij na het verkrijgen van een startstipendium van het Fonds voor Beeldende Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst samen met Joost Verbeek in 2002 het buro CeeS-B.nl architects opgericht. Door de jaren heen hebben zij hiermee deelgenomen aan verschillende exposities en is hun werk in diverse media gepubliceerd. Sinds 2009 is CeeS-B samengegaan met architecten|en|en in een gezamenlijke stap richting groei. Hierin geeft Frans samen met Joost Verbeek als ontwerpkoppel vorm aan de nieuwe generatie en|en. Naast architect is Frans ook gastdocent aan de TU Delft.

 

architect-ontwerper
Joost Verbeek (St.-Anthonis 1973) is na de studie bouwkunde aan de Hogeschool 's-Hertogenbosch in 1997 gestart aan de Academie voor Architectuur en Stedebouw te Tilburg (richting Architectuur). Hier is hij in 2001 Cum Laude afgestudeerd als Master of Architecture. Tijdens zijn studie aan de academie was Joost werkzaam bij Loxodrome architects & planners te Venlo, daarnaast heeft hij na het verkrijgen van een startstipendium van het Fonds voor Beeldende Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst samen met Frans Benjamins in 2002 het buro CeeS-B.nl architects opgericht. Door de jaren heen hebben zij hiermee deelgenomen aan verschillende exposities en is hun werk in diverse media gepubliceerd. Sinds 2009 is CeeS-B samengegaan met architecten|en|en in een gezamenlijke stap richting groei. Hierin geeft Joost samen met Frans Benjamins als ontwerpkoppel vorm aan de nieuwe generatie en|en.

 

bouwkundige, bestekschrijver, bouwbesluit-deskundige
Philemon Henselmans (Valkenswaard 1966) is na de studie bouwkunde aan de MTS in Eindhoven gestart met de opleiding bouwkunde aan de Hogeschool 's-Hertogenbosch waar hij in 1992 is afgestudeerd als bouwkundig ingenieur. Na enkele jaren als tekenaar werkzaam te zijn geweest bij diverse buro's in de omgeving, is hij in 1997 bij architecten|en|en in dienst getreden. Hier heeft hij zich door de jaren heen bewezen als een ervaren all-round bouwkundige die alle technische facetten van het vak beheerst en hiermee als coach het bureau ondersteund.

 

architect / BIM modelleur
Martijn Wilms (Roermond 1981) is na zijn studie bouwkunde aan de MTS Roermond en Hogeschool Zuyd Heerlen in 2004 gestart aan de  Technische Universiteit Eindhoven. Hier is hij in 2009 Cum Laude afgestudeerd voor de opleiding mastertrack Architecture, Building & Planning. Na een jaar bij De Bever Architecten in Eindhoven te hebben gewerkt is hij in 2010 architecten|en|en komen versterken. 

 

bouwtechnisch ontwerper-architect
Rob van den Broek (Nistelrode 1971) is in 1997 afgestudeerd bij de vakgroep Bouwtechniek en Productietechnologie aan de Technische Universiteit Eindhoven. Door de keuze van zijn begeleidingscommissie en afstudeeropdracht, Wegrestaurant in de middenberm, is hem na zijn opleiding de aantekening voor het Architectenregister toegekend. Vanaf het begin van zijn loopbaan heeft Rob getracht de maakbaarheid van het ontwerp te toetsen en deze tot uitvoer te brengen. Sinds oktober 2016 is hij werkzaam bij architecten|en|en.

architect-ontwerper
Jeffrey Sonnema ('s-Hertogenbosch 1987) is na zijn studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven gestart aan zijn Master Architecture Building and Planning. Tijdens en na zijn studie heeft Jeffrey werkervaring opgedaan bij WY.architecten in Eindhoven. Sinds november 2016 werkt Jeffrey bij architecten|en|en

 

 

BIM modelleur
Max Beerkens (Geldrop 1993) combineert op dit moment zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven; masteropleiding Architecture, Building & Planning met BIM-werkzaamheden voor en|en. Max heeft door een volledig stage-jaar bij en|en in 2015 een goede basis gelegd voor zijn werkervaring gerelateerd aan de bouw. 

 

 

Medewerker Secretariaat
Merel van Leeuwen (Eindhoven 1989) heeft enkele jaren werkervaring als administratief medewerker opgedaan bij een gemeentelijk administratiekantoor. Tijdens deze werkperiode heeft zij binnen een jaar de opleiding HBO Management Assistent afgerond bij NCOI. Sinds juni 2016 werkt zij bij architecten|en|en op het Secretariaat.

 

 

Contact Route Voorwaarden Vaai