Vacatures


Revit Modelleur

Wij zijn dringend op zoek naar een Revit modelleur die per direct ons team kan ondersteunen. We zoeken met name iemand met een technische achtergrond (minimaal HBO-niveau) met goede bouwkundige kennis en aantoonbare praktijkervaring met Revit. Kennis van bouwregelgeving en affiniteit met architectuur is een pre. Salaris cf de CAO architectenbureaus.

Stuur een email met portfolio en CV naar vacature@architecten-en-en.nl

 

Assistent Ontwerper

Wij zijn dringend op zoek naar een ontwerptalent dat per direct ons team kan versterken. We zoeken een flexibele, super gemotiveerde ontwerper met gevoel voor architectuur, technische kennis, en zeer goede skills in Sketchup, Adobe creative suite en het bouwen van maquettes. Ervaring met Revit is een pre. Opleiding is minimaal TU (afgerond) of Academie van Bouwkunst (afgerond, dan wel nog studerend). Salaris cf de CAO architectenbureaus.

Stuur een email met portfolio en CV naar vacature@architecten-en-en.nl

 

Stagiaires

Wij zijn op zoek naar stagiaires die in het najaar gedurende een half jaar ons team kunnen ondersteunen. We zoeken flexibele, super gemotiveerde TU-ers of HTS-ers met gevoel voor architectuur, technische kennis, en zeer goede skills in Sketchup, Autocad, Adobe creative suite en het bouwen van maquettes. Ervaring met Revit is een pre.

Stuur een email met portfolio naar vacature@architecten-en-en.nl

Werkervaringsplaats

architecten|en|en stelt per direct een werkervaringsplaats beschikbaar in het kader van de startersbeursregeling. Wij zijn op zoek naar een flexibele, gemotiveerde en pas afgestudeerde student voor een periode van 6 maanden. 
Je komt terecht in een klein team en bent betrokken bij diverse projecten. Wij vragen vaardigheden in Sketchup, Autocad, Adobe Creative Suite en Revit.

Stuur een email met portfolio naar vacature@architecten-en-en.nl

Kijk voor meer informatie over de startersbeurs op deze website.

Contact Route Voorwaarden Vaai