VorigeSluitenVolgende
Publicatie niet bschikbaar Documentatie niet bschikbaar

Drijvend Terras Piushaven Tilburg

Locatie: Piushaven 39WS te Tilburg
Uitvoering: 2005
Opdrachtgever: J. van den Hout

Drijvend Terras Piushaven Tilburg


Mei 2005
Het heeft bijna een jaar geduurd, maar het drijvende terras van EPS waar ik vorig jaar juli over mailde gaat er nu echt komen. Vrijdag 27 mei worden de EPS blokken geleverd, wordt het terras in elkaar gezet en te water gelaten.

Ik heb gekozen voor een oppervlakte van voorlopig 7,2 bij 3,3 meter, met EPS-60 blokken van 52 cm dik. Dat is zo'n 12 kuub, voldoende drijvend vermogen om het gewicht van het terras, de 'inrichting' en een hoop mensen te kunnen dragen voordat het kritiek wordt. Hoop ik, haha.

Groeten Johan


Juli 2004
Wat een geweldig project, die drijvende caravan. En voor mij een eye-opener. Ik woon op een woonark in de Tilburgse Piushaven en ben al een tijd op zoek naar een betaalbare manier om een drijvend terras aan te bouwen. Door jullie site ben ik wel overtuigd van de mogelijkheden die EPS biedt, maar denk je dat het voldoende drijfvermogen heeft voor een terras? Ik dacht aan een oppervlakte van 12 x 3 meter met gelijmde blokken van 50 cm dik, bijeengehouden door een houten ombouw, daar bovenop houten vlonders, twintig vrienden en een barbeque? Zou dat stabiel genoeg zijn? Ik kijk uit naar jullie antwoord, en alvast bedankt.

Johan

Contact Route Voorwaarden Vaai